"Szeretném megköszönni a segítséget, amit Tőled kaptam! 
Azt hiszem, hogy minden embernek szüksége van néha arra, hogy valaki tükröt állítson neki és segítsen abban, hogy egy új irányt tudjon célba venni. Te ezt megtetted nekem és sikerrel jártál! Mindenki érzi magában, hogy mit kéne tennie, de sokszor nem vesszük a fáradtságot, hogy megtegyük, vagy nem merjük megtenni, mert félünk és bátorításra van szükségünk. Azt hiszem, a coach feladata az, hogy késztessen minket és támogasson, hogy a változás útjára tudjunk lépni és megvalósíthassuk új önmagunkat! Beleérző képességed, tiszta gondolkodásod, és mindenek előtt jó humorod, segítségével sikerült rávezetned, hogy merre kell tovább mennem és hogy miben kell változnom.”  

Köszönöm még egyszer!
Üdv,
V. Zsuzsanna”

---

„Attila számára fontos a függetlenség, és a felszabadultság érzése, és ezt az élményt másokkal is képes megosztani. Jó humora, játékossága, kreativitása segítik ebben.
Mások szolgálata, támogatása központi szerepet játszik életében. E közben támaszkodik éles elméjére, vezetői képességeire, tapasztalataira, kifinomult ízlésére, mások problémái iránti érzékenységére. Szereti, tiszteli, ismeri és védi a természetet, az erdőkben eltöltött idő pihenést, kikapcsolódást jelent számára.” 

  • gondoskodó
  • a felszíni humorizálás és lazaság alatt mély érzésű
  • erős felelősségtudattal rendelkező
  • lelkiismeretes
  • a saját útját járja, csak annyira alkalmazkodik a szabályokhoz, szervezeti keretekhez, amennyire feltétlenül szükséges
  • hasonlít  John Turturro-ra, aki az egyik kedvenc színészem

Cs. Zoltán "